Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Avajaistapahtuma!

Nyt kun ensimmäiset hoitajat on saatu koottua, järjestetään Illusionessa ensimmäistä kertaa hoitajille suunnattua toimintaa. Avajaisten kunniaksi päätin järjestää tällaisen vähän massiivisemman tapahtuman, joten uskoisin - toivoisin - että tästä riittää kaikille tarpeeksi iloa! Aktiviteetteinä tällä kertaa on arpajaiset, avoimien ovien päivä, sekä piirrustuskisa. Kaikkiin tapahtumiin mihin itse haluaa osallistua on oltava osallistuttu viimeistään 10.8, jolloin arvonta suoritetaan. Tarinan ja piirrustuskisan piirrustuksen voi kuitenkin lähettää vasta tapahtuman jälkeen, mutta tämänkin kuitenkin viimeistään 20.8. Tervetuloa osallistumaan!

Avointen ovien päivä

Monien hoitajien lähipiiriä ja tuttavia varmaan kiinnostaa kovasti tietää Illusionesta enemmän. Niimpä päätimme pitää avointen ovien päivän! Tällöin vieraille on tarjolla kaikenlaista pientä tekemistä ja leikkimielistä kilpailua johon kaikki voivat osallistua. Tapahtumasta kirjoitetaan tarina omaan hoitokirjaan. Tapahtumaan osallistuminen ei maksa mitään, ja se arvostellaan kuin tavallinen hoitotarina, mutta tämän lisäksi saat plussana vielä 5 v€! Osallistumiset omaan hoitokirjaan.

Osallistuneet:

-

Piirrustuskisa

Piirrustuskisan aika! Tarkoituksena on piirtää kuva itsestään ja hoitokoirastaan. Muita kriteereitä ei taideteoksella ole, se voi olla missä tahansa ympäristössä millä tahansa tekniikalla piirretty, myös tietokoneella taiteillut työt käyvät. Voittaja saa itselleen 25 v€, jonka lisäksi jokainen osallistuja saa 5 v€! Taideteoksesta voi ottaa kuvan tai sen voi skannata koneelle, ja ladata johonkin ilmaiseen kuvapalveluun. Tämän jälkeen kuvan linkki kopioidaan taaskin sinne omaan hoitokirjaan.

Osallistuneet:

-

Arpajaiset

Arpajaisissa hoitajat voivat voittaa itselleen ja hoidokilleen huimia palkintoja! Arpojen ostaminen tapahtuu omassa hoitokirjassa, jonne ilmoitetaan kuinka monta arpaa haluaa. Ensimmäinen arpa maksaa 1 v€, seuraava 2 v€, 4 v€ jne. summa tuplaantuu aina edellisestä kerrasta. Jokainen hoitaja saa kuitenkin yhden ilmaisen arvan, jotta kaikilla olisi mahdollisuus voittoon. Ilmainen arpakin pitää kuitenkin lunastaa hoitokirjassa. 

1. palkinto 50 v€, sekä agility-setin, joka sisältää pujottelukepit sekä kaksi estettä.

2. palkinto 20 v€, sekä koiralleen elite-sadetakin haluamassaan värissä.

3. palkinto 20 v€

Osallistuneet:

-

©2019 Koirakoti Illusione - suntuubi.com