Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaamme voit jättää viestisi, oli se sitten tervehdys, palaute, kysymys tai mitä ikinä haluatkaan minulle tai Illusionen väelle sanoa. Hoitajien keskeiseen jutusteluun käytetään kuitenkin chattia, joka löytyy Hoitajille - kategoriasta. Saat laittaa oikeastaan mitä vain vieraskirjaan, mutta jos koen asian vain sotkevan paikkoja, poistan viestin. Tälläisiä ovat mm. ketjuviestit, turha spämmiminen yms.

Mainoksia saa laittaa, mutta minulla on tähänkin yksi ehto. Jos sinä laitat Illusionen vieraskirjaan mainoksen, minä saan laittaa sinun sivujesi tavalliseen vieraskirjaan mainoksen. Näin se pysyy reiluna, ja joku sattuu ehkä lukemaankin mainoksen, joten niistä on jotain hyötyä. Eikös näin päin ole parhain päin? Koiriin liittyviä kisakutsuja saa lähettää, muttei mielellään muita.

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Anzkuli
Kotisivut: http://anzkuli.altervista.org/kaukovalta/

22.05.2020 12:27
Hei, etusivun ja vieraskirjan perusteella täällä on ollut hiljaiseloa ainakin viimeiset kolme vuotta. Huh! Mikä on koirakotisi tilanne?
Nyt kun Suntuubi lopettaa noin kuukauden perästä, tarjoaisin koirillesi kotia Kaukovallasta. Tuntuu ikävältä jättää tällaisia virtuaalimaailman aarteita katoamaan bittiavaruuteen :) Laita viestiä meille päin, jos uusi koti koirille kiinnostaa!

Nimi: Coco
Kotisivut: http://forlesskennel.suntuubi.com/?cat=16lang=fipreview=1

02.07.2017 10:51
Tervetuloa kilpailemaan VVL:n alaisiin valjakkoajoihin 24.07.2017! Kisassa on kaksi normaalilähtöä, joihin ovat tervetulleita kaiken rotuiset koirat.

Nimi: Dee
Kotisivut: http://skylion.suntuubi.com/

11.03.2017 18:18
Tervetuloa jo 18.10.2013 alkaen toimineeseen koirapeliin, joka kantaa tällä hetkellä nimeä Skylion! Voit ostaa koiria, kilpailla niillä, kasvattaa niitä ja nousta parhaaksi koirankasvattajaksi! Jos yhtään pidät koirista, suosittelemme lämpimästi lukemaan ohjeet läpi ja lähettämään liittymislomakkeen. :3

Nimi: Akama
Kotisivut: http://sudenyo.suntuubi.com/

07.03.2017 08:30
Heipä hei linkinvaihtaja!

Suden Yö on palannut vähän aikaa kestäneeltä tauoltaan uudistuneena (jälleen...) ja tällä kertaa muutoksiimme on kuulunut mm. juonen muutos ja vieraskirjasta vaihto foorumille. Mutta, asiani miksi tänne olen tullut kurkistelemaan oli ihan vain kuulumisien kysely. Miten sivuillasi menee? Ovatko ne menestyneet hyvin? Olisin kiitollinen jos vastailisitte myös meille päin, kiitos. :)

- Akama

Nimi: Varga
Kotisivut: http://kajahdus.suntuubi.com/?cat=54/

26.02.2017 19:24
Ilmoittautuminen Kajahduksen hiihtisleirille alkaa NYT!

Nimi: Ushma
Kotisivut: http://rainbowsky.suntuubi.com/

09.01.2017 15:33
Heippa!

Illusione on ollut linkinvaihdossa Sateenkaaritaivaan kanssa, mutta joudun ikäväkseni ilmoittamaan, että poistan teidät linkinvaihtolistalta :/ Syy tähän on yksinkertaisuudessaan se, että vieraskirjaviestien vastaamattomuudesta päätellen Illusione ei ole ollut viimeaikoina kovin aktiivinen ja haluan säästää linkinvaihtopaikkoja aktiivisille sivuille, joten teidän sivunne joutuu nyt valitettavasti väistymään muiden tieltä. Mikäli satut joskus vielä kirjautumaan ylläpidon puolelle, voit poistaa Sateenkaaritaivaan linkin teidän linkkilistaltanne tai mahdollisesti tulla pyytämään linkinvaihtoa uudelleen, jos Illusione vielä aktivoituu. Tällä hetkellä teidän paikkanne kuitenkin jätetään tyhjäksi. Kiitos tästä ajasta linkinvaihdossa kanssamme, toivottavasti Illusionen loppu ei ole vielä koittanut.

Nimi: Akama
Kotisivut: http://sudenyo.suntuubi.com/

05.01.2017 17:04
Hei Suden Yön linkinvaihtolainen!

Olemme pitkän hiljaisuuden jälkeen aktiivistuneet ja olemme muutelleet hiukan SYn juontakin. Lisäksi muutimme uuteen osoitteeseemme, joka siis löytyy kotisivu kohdasta. Toivomme, että muutatte osoitteemme vanhasta uuteen. Hyvää alkanutta vuotta, toivottaa Suden Yön ylläpito.

Nimi: Claire
Kotisivut: http://kenneltolleri.suntuubi.com/

01.01.2017 12:32
Linkinvaihto?

Nimi: siiri
Kotisivut: http://kuutamo12.suntuubi.com/

31.10.2016 08:10
Linkinvaihto? Vastaus mieluiten sivuilleni

Nimi: Iiris
Kotisivut: http://kenneltolleri.suntuubi.com

24.10.2016 23:13
Kiva paikka, tää. Hienot ulkoasu ja kaikki!

 

 

Copyt: Bullcitydogs lisenssi

©2020 Koirakoti Illusione - suntuubi.com